Over ons

Brants Vervoer is een lokaal bedrijf gevestigd in Lier, opgericht door Robin Brants, dat zich specialiseert in het vervoeren van mindervalide personen en rolstoelgebruikers.

Er is een maximum van 2 rolstoelgebruikers en 4 valide personen per rit.


Waarom heeft Robin Brants Vervoer gestart?

Nadat Robin zijn vader, Marc, in Juni 2012 de diagnose ALS kreeg, wist Robin meteen dat zijn vader de rest van zijn leven in een rolstoel zou moeten spenderen.

Het is vanuit dit perspectief, dat Robin na het aankopen van een aangepaste wagen om zijn vader te vervoeren, ook het idee kreeg om andere mensen te helpen en van mindervalide vervoer zijn beroep te maken. Zodoende heeft Robin na enige tijd zijn job opgezegd en zijn wagen terug verkocht, om vervolgens de stap te maken een groter voertuig met lift en ruimte voor 2 rolstoelgebruikers en 4 valide personen aan te schaffen.

Persoonlijk zoals gewoonlijk

Aangezien Robin zowel zaakvoerder als chauffeur is, hebt u bij elk contact slechts met één en dezelfde persoon te maken.

Om dit persoonlijke gevoel door te trekken wordt u ook vervoerd in een donkere wagen met getinte ruiten. Dit om het 'ziekenwagen-gevoel' tegen te gaan.

Brants Vervoer brengt u van en naar uw bestemming, altijd veilig en comfortabel.

Persoonlijk zoals gewoonlijk!